Toont alle 3 resultaten

5,00

Geen echte medische steunkousen, maar gewone comfortabele, kleurrijke sokken voor jong en oud. Met de aankoop van deze unieke steunkousen, STEUNT u het werk van de Trombosestichting om tromboseleed te voorkomen. 75% katoen, 20% polyamide, 5% elastan  

5,00

Geen echte medische steunkousen, maar unieke en comfortabele sokken voor jong en oud. Topontwerper en winnaar van het Cultuurfonds mode stipendium Bas Kosters ontwierp deze sokken speciaal voor de Trombosestichting. Met de aankoop van deze kleurrijke steunkousen, STEUNT u het werk van de Trombosestichting om tromboseleed te voorkomen. Leuk voor u zelf. Ook leuk om cadeau te geven. 67% polyster, 36% katoen, 2% elastan LET OP!: Dit zijn geen medische steunkousen.

10,00

Deze fraaie sokken zijn ontworpen door de 19-jarige Robin Marks. “Begin dit jaar ben ik op de spoedeisende hulp terecht gekomen en bleek ik longembolieën te hebben wat een grote indruk op mij heeft achtergelaten. Op deze manier ben ik in contact gekomen met de Trombosestichting. De ontwerpwedstrijd is voor mij een manier om iets terug te doen voor de stichting en een streep te zetten achter een wat moeilijke periode. Ik hoop dat mensen met trombose zich gesteund voelen door mijn sok en pret beleven aan het vrolijke design.” Met de aankoop van deze sokken, steunt u het onderzoek naar trombose. 53% Polyester (buitenzijde), 45% Katoen (binnenzijde),  2% Elastan Let op! Dit zijn geen medische steunkousen.