Alle 3 resultaten

10,00

Deze fraaie sokken zijn ontworpen door de 19-jarige Robin Marks. “Ik wil mijn ervaring met longembolieën graag omzetten in iets positiefs. Mijn ontwerp bestaat uit rode bloedcellen. Ik vind het erg fascinerend hoe het uiterlijk van dingen kan veranderen naarmate je dichterbij gaat kijken. Ik hoop dat dit kan laten zien dat hoe stom trombose ook is, mensen met trombose kunnen zien dat het bloed in hun lichaam er ook mooi uit kan zien.” Met de aankoop van deze sokken, steunt u het onderzoek naar trombose. Let op! Dit zijn geen medische steunkousen. De sokken worden in de week voor Wereld Trombose Dag (13 oktober) geleverd.

10,00

Geen echte medische steunkousen, maar gewone comfortabele, kleurrijke sokken voor jong en oud. Met de aankoop van deze unieke steunkousen, STEUNT u het werk van de Trombosestichting om tromboseleed te voorkomen. 75% katoen, 20% polyamide, 5% elastan

10,00

Geen echte medische steunkousen, maar unieke en comfortabele sokken voor jong en oud. Topontwerper en winnaar van het Cultuurfonds mode stipendium Bas Kosters ontwierp deze sokken speciaal voor de Trombosestichting. Met de aankoop van deze kleurrijke steunkousen, STEUNT u het werk van de Trombosestichting om tromboseleed te voorkomen. Leuk voor u zelf. Ook leuk om cadeau te geven. 67% polyster, 36% katoen, 2% elastan LET OP!: Dit zijn geen medische steunkousen. De sokken zijn pas leverbaar vanaf 13 oktober 2018 (Wereld Trombose Dag).